dimarts, 5 de novembre de 2013

A L'HORT!!

Dimarts 5 de novembre: Reguem l'hort i sembrem llavoretes de llenties. Al racó de l’hort, serem els encarregats de cuidar el nostre hortet. Cada setmana l’alumnat amb l’ajuda de la mestra farà diferents activitats per tal de tirar endavant el cultiu de les diferents plantes que hi plantem a l’hort. Preparem la terra i arranquem les males herbes. Plantem diferents plantes, enciams, cols, alls, fonoll... també sembrem llavoretes de pastanagues i raves. També investigarem sobre els animalons que ens anirem trobant a l’hort.
Objectius del racó científic - hort:

-Desenvolupar capacitats (cognitives, motrius, d'equilibri personal, de relació i d'inserció social) tenint en compte els coneixements previs i el nivell de desenvolupament de cadascú.

-Estimular l'activitat, tant física com mental, desvetllant al mateix temps la curiositat, la imaginació i l'esperit crític afavorint la consecució de la pròpia autonomia.

  - Habituar-se a treballar experimentalment, de manera que s'afavoreixi l'activitat dels infants com a investigadors (observant, descrivint, anticipant, comprovant, etc.).
-Utilitzar la imaginació per tal de descobrir i indagar els fenòmens físics i naturals que es desenvolupen al seu voltant.
-Habituar-se a pensar i crear per compte propi, relacionant alguns fenòmens de la ciència i donant explicacions científiques o simbòliques.
    - Interessar-se en conèixer i   intercanviar vivències i   opinions amb els companys.
-Adonar-se del propi progrés.
-Extreure algunes conclusions com a resultat de les experiències.
-Aplicar a noves situacions els conceptes i estratègies apreses anteriorment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada